Και τώρα Ελσίνκι για τον ΠΑΟΚ!

Ο «δικέφαλος του Βορρά» ολοκλήρωσε την εν Ελλάδι προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Πέμπτης (21/9, 19:45) στο πλαίσιο της πρεμιέρας των ομίλων των ομίλων του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 24 ποδοσφαιριστές μαζί του, με τους Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο να μένουν εκτός, καθώς συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Η αποστολή θα πετάξει το απόγευμα για Φινλανδία με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Βρακά, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Τζίμα, Σαμάτα.

Η προπόνηση της Τρίτης (19/09) ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της επικείμενης αναμέτρησης με την Ελσίνκι. Ο Ρουμάνος τεχνικός και οι συνεργάτες του έδειξαν το πλάνο τους στους παίκτες μέσα από διάφορες ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Την Τετάρτη (20/09) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:30 στην Bolt Arena, ενώ για τις 19:00 είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου κι εκπροσώπου των ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x